Olet lämpimästi tervetullut sivuillemme!Yrityksemme taustaa
Olemme aviopari Hollolan Kalliolasta. Olemme kumpikin 32-vuotiaita ja meillä on 3- ja 1-vuotiaat tytöt. Olemme tehneet avioparityötä vapaaehtoisrintamalla vuodesta 2007 ja pienten lasten vanhempien parissa 2008 lähtien. Ajatus RISAPARI toiminnasta heräsi pikkuhiljaa vuosien 2010-2011 aikana. Olemme kummatkin raitistuneita alkoholisteja. Olemme käyneet Kalliolan klinikoiden Myllyhoidon ja omat henkilökohtaiset terapiat. Olemme selvinneet myös mm.uskottomuuskriisistä sekä käyneet pari- ja seksuaaliterapian. Olemme kouluttautuneet Solmuja parisuhteessa- Parineuvojiksi. Panu toimii myös Miessakit ry.n isätyöntekijänä. Olemme kummatkin toimineet vertaisryhmien vetäjinä. Nyt elämme tasapainoista elämää pienten lasten vanhempina ja näin ollen raskaus ja vauva-aika ovat tuoreessa muistissa. Nämä kokemukset ja koulutukset ovat olleet pohjana, kun lähdimme miettimään kanavaa, jonka kautta voisimme olla auttamassa muita ongelmien kanssa painivia pariskuntia ja perheitä. Olemme saaneet aiemmassa vapaaehtoistyössä kohdata erilaisia pariskuntia ja vanhempia sekä alan ammattilaisia. Heiltä saamamme palautteen ja omien onnistuneiden ja positiivisten terapia- ja toipumiskokemustemme rohkaisemina päätimme jättää päivätyömme ja antaa RISAPARI toiminnalle mahdollisuuden. Olemme saaneet tehdä ja aloittaa yhteistyötä eri yhteisöjen, seurakuntien ja Peruspalvelukeskus Oivan kanssa.

RISAPARIN tarjoama tuki pariskunnille ja perheille Toimintamme yksi peruslähtökohdista on tarjota perheille ja pariskunnille matalan kynnyksen tukimuoto. Voimme tehdä sen kertomalla omaa tarinaamme ja tuoda sitä kautta normaaliuden tunteen erilaisten ongelmien kanssa kipuileville. Opetamme samalla työkaluja parisuhteen ja perhe-arjen parantamiseksi. Toimintamme on ympärivuotista ja tarjoamme palveluitamme myös kesäaikaan. Tarjoammme Solmuja parisuhteessa - parisuhdeneuvontaa pariskunnille jotka ovat ajautuneet kriisiin tai haluavat ennaltaehkäistä niitä.. Toimintamme on aivan uudenlaista joten haluamme kehittää sitä jatkuvasti yhdessä yhteistyökumppanien tarpeiden ja ehdotusten mukaan.
Parisuhdeneuvonta 8-10 tapaamiskertaa sisältävä Solmuja parisuhteessa -työskentely on tarkoitettu kriisissä oleville pariskunnille, myös vaikeissa kriiseissä oleville sekä vakavasti eroa pohtiville. Solmuja parisuhteessa –menetelmä on syntynyt Kataja ry:n ja Kirkkohallituksen Perheasioiden pitkän kehitystyön ja testauksen tuloksena. Kysy lisätietoja neuvonnasta ja hinnoista 0405355219 tai saara.rissanen@gmail.com. Tapaamissa on mukana molemmat ohjaajat.
Valmiit luentokokonaisuudet kunnille, yhteisöille, seurakunnille
Parisuhteen Palikat -luennot
Rakennushaaste 2012 Parisuhdeluento alkuraskauteen, jossa keskitytään perheen muodostumisvaiheen haasteisiin. Sitoutuminen, seksuaalisuus jne. Työvälineenä Parisuhteen palikat. Eritavoilla toteutettavia aktiivisia luentoja, joissa keskitytään parisuhteen osa-alueisiin parisuhteen palikoiden avulla. Voimme esitellä koko parisuhteen palikat tai keskittää luennon vain yhteen alueen esimerkiksi sitoutuminen tai sanat ja vuorovaikutus. Tämän voi toteuttaa myös PARISUHTEEN PALIKAT JA PÄIHTEET luentona jolloin keskitytään päihteiden vaikutukseen parisuhteeseen ja parisuhteeseen voimavarana päihderiippuvuudesta toipumisessa.
RISAPARI Tarinamme Tilaisuuksiin joissa koulutetaan sosiaali-ja terveysalan ammattilaisia. Päihdekuntoutuslaitoksiin joissa hoidetaan riippuvuuksista kärsiviä perheitä. Kerromme oman toipumistarinamme keskittyen niihin asioihin, jotka ovat olleet oleellisia parisuhteemme ja oman toipumisemme onnistumisen kannalta. Tarinan voi tilata myös nuorten tilaisuuksiin tai kouluihin jolloin painotus on parisuhteen sijasta omassa päihdehistoriassa ja sen vaikutuksissa seksuaalisuuteen ja seurusteluun. Musiikkiesitykset tahdittavat koskettavaa tarinaa. Osallistujilla on lopuksi mahdollisuus keskusteluun ja kysymyksien esittämiseen. kesto 2.5-3h


Musiikkiesitykset Teemme yhdessä hengellistä folkrock musiikkia. Laulujen sanoitukset koskettavat parisuhdetta, perhettä ja arjen asioita. Meitä voi tilata messuihin, kokouksiin tai eri tilaisuuksiin esiintymään. Muokkaamme esityksiämme tarpeidenne mukaisiksi. Esityksiin voi myös lisätä myös puhe osuuksia esim. parisuhde ja päihteet- illan merkeissä. Hinnoittelu sovitaan tilaisuuskohtaisesti. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä kuinka RISAPARI voisi teidän tarpeisiinne vastata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti